Beschrijving:

Bamboessage is een ontspannende maar vooral een stimulerende massage die de toxines afvoert, een slechte bloedsomloop verbetert, en krampen en triggerpoints verlicht. Met bamboestokken als verlengstuk van onze handen, voorarmen en ellebogen geniet men van een zalige wellnessmassage.

Twee belangrijke eigenschappen voor deze massage zijn Piezo- en Pyroelectriciteit. Piezo wordt geactiveerd met druk. Pyro wordt geactiveerd door de warmte. Met behulp van de verschillende dikte en lengte van bamboestokken worden de zenuwuiteinden in je huid geprikkeld en kan men dieper doordringen in de weefsels, waardoor deze twee eigenschappen worden geactiveerd en verwarmd.

Bamboe bevat bovendien kiezelzuur, wat hetzelfde element is dat kwarts tot kristal maakt en heeft daarom dezelfde eigenschap. Namelijk het helpen in het overbrengen van energie en het zelfhelend proces in ons lichaam stimuleren.

Ook sportlui vinden hier hun heil naast een traditionele sportmassage, dankzij de stimulatie van de neuro-musculaire plaatsen die de ontspannende en kalmerende eigenschappen versterken.

Kostprijs: € 260


Subsidies:

KMO-portefeuille: Ja
(Elke Vlaamse zelfstandige kan jaarlijks tot €2500 subsidie aanvragen. Meer informatie)

Opleidingscheques: Nee


Inbegrepen: Schriftelijke cursus & instructiefilm.

Certificaat voorzien na afloop: Ja.

Accreditatie Nederland:
Deze cursus is in Nederland geaccrediteerd door het BATC als bijscholing op HBO-niveau. Nederlandse cursisten aangesloten bij BATC kunnen met deze cursus studiepunten verdienen.

Mogelijkheid om deze cursus in privévorm (individueel) te volgen:
Neen, deze cursus is niet in privévorm te volgen.

Indeling:
2 dagen (= 1 weekend) van 10u tot 17u.