Beschrijving:

De energie die door ons lichaam stroomt, wordt geleid via energiebanen, ook wel meridianen genoemd. In deze banen zitten bepaalde punten waar de energie een ophoping bereikt. Deze energiepunten worden aangeduid met het Sanskriet woord chakra. Aan de voor- en achterzijde van het lichaam worden zeven hoofdchakra's onderscheiden.

Chakra's hebben een grote invloed op het psychisch en lichamelijk evenwicht. Vaak wordt de energie van bepaalde chakra's onderdrukt of geblokkeerd, waardoor je uit evenwicht kan geraken. Wanneer de chakra's goed functioneren, zorgen ze ervoor dat je energiek en evenwichtig kunt leven.

Veelal wordt tijdens het geven van een massage geen rekening gehouden met de chakra's van de gemasseerde. Nochtans is dit een essentieel aspect in de behandeling van het lichaam, vooral voor de holistisch ingestelde behandelaar. Masseurs die kennis hebben van de chakra's en ermee hebben leren werken, zullen een energiestroom op gang brengen vanuit het bekkengebied om de basis-chakra te stimuleren.


Inhoud:

Tijdens een zevendelige Basiscursus word je ingewijd in de wereld van de chakra's. In eerste instantie zullen de lessen zich verdiepen over chakra's bij jezelf. Je leert hoe deze fijnstoffelijke energiecentra positief beïnvloed kunnen worden. Dit gebeurt op een gezellige manier in een beperkte groep met 2 ervaren docenten.

In de zevendelige Gevorderdencursus ga je je nog grondiger verdiepen in de chakra's en zal je ook diepgaand inzicht krijgen in de werking en de uitwerking van de chakra's.

Kostprijs: basis: € 265 - gevorderden: € 290


Subsidies:

KMO-portefeuille: Ja
(Elke Vlaamse zelfstandige kan jaarlijks tot €2500 subsidie aanvragen. Meer informatie)

Opleidingscheques: Nee


Inbegrepen: Schriftelijke cursus.

Certificaat voorzien na afloop: Ja.

Indeling:
- Basisreeks: 7 avonden (van 19.30u tot 22.30u)
- Gevorderdenreeks: 7 avonden (van 19.30u tot 22.30u).

Fantastische cursus + docenten. Ontzettend leerrijk en aan iedereen aan te bevelen!- M. Mulder

Dit was voor mij de meest leerrijke en liefdevolle cursus die ik ooit heb gehad.- S. Lassaut

Cursus was echt de moeite waard, ook voor persoonlijke ontwikkeling.- S. Similon

Zeer goed, heel veel aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling van de cursist. Talrijke voorbeelden zodat de materie beter te verteren was!- M. De Cock

Zeer interessant, niet verwacht! Biedt nieuwe inzichten in jezelf, ook niet verwacht!- H. Philippen

Cursus was super, ik volg nu ook de gevorderden cursus.- I. Van Der Oever

HASSELT (LIMBURG)

opleidingslocatie HasseltWellness Academie
Heidestraat 6B
3500 Hasselt