Beschrijving:

Het gezicht kan gezien worden als iemands visitekaartje. Een goede gelaatsverzorging is dan ook essentieel. Maar niet alleen met als doel om er mooi uit te zien, nog veel belangrijker is dat we onze huid gezond houden.

Gezondheid en schoonheid zijn twee nauw verwante begrippen. De huid is het grootste orgaan van de mens, daar moeten we dan ook goed voor zorgen. De huid wordt constant blootgesteld aan schadelijke factoren van buitenaf als weersomstandigheden, verwarming, airco en luchtvervuiling. Maar ook de negatieve effecten van andere factoren als stress en ongezonde voeding worden door onze huid weerspiegeld. Een professionele en intensieve gelaatsverzorging is daarom geen overbodige luxe. Hiermee kan men de balans van de huid herstellen en zo optimaal mogelijk in stand houden.


Inhoud:

- Theorie cosmetica en gelaatsspieren
- Huidanalyse en behandelplan
- Volledige gelaatsverzorging met gelaatsmassage
- Verschillende huidtypes


Lesmaterialen:

Je hoeft zelf géén materialenpakket aan te kopen om aan deze opleiding te kunnen deelnemen! Je mag alle materialen en producten gratis gebruiken en verbruiken binnen onze lessen. Hierdoor bespaar je al meteen € 200 tot € 300 door bij ons je cursus te volgen! Tijdens de lessen leer je ook hoe je de materialen dient te onderhouden en hygiënisch te reinigen.


Kostprijs: € 280


Subsidies:

KMO-portefeuille: Ja
(Elke Vlaamse zelfstandige kan jaarlijks tot €2500 subsidie aanvragen. Meer informatie)

Opleidingscheques: Nee


Inbegrepen: Schriftelijke cursus & instructiefilm.

Certificaat voorzien na afloop: Ja.

Indeling:
2 dagen (van 10u tot 17u)