Beschrijving:

Gelish is de nieuwste techniek binnen de nagelstylingsbranche. Gelish is een product dat aangebracht wordt als nagellak, maar dat net zo goed uithardt als gel.

Gelish biedt professionele nagelstylisten veel voordelen. Zo leidt Gelish niet alleen tot een mooi en duurzaam resultaat, het is ook een ideaal product om onvolmaaktheden van nagels te verbergen. Daarnaast helpt Gelish ook om de natuurlijke nagel sterker te maken. Tijdens de cursus leer je hoe je de nagels goed kunt verzorgen ter voorbereiding op de Gelish. Uiteraard wordt hierbij aandacht besteed aan de anatomie van de nagel, nagelziektes en hygiëne tijdens het werk.

De cursus is zeer praktijkgericht. Je gaat dan ook zelf aan de slag met de Gelish producten. Je leert om een Gelish basislaag, kleurlaag en toplaag aan te brengen en om deze goed uit te harden onder een UV- of LED-lamp.

Daarnaast zal er ook veel aandacht zijn voor de creatieve mogelijkheden die dit innovatieve product te bieden heeft. Zo kun je met Gelish prachtige full color nagels realiseren, maar je kunt er ook een mooie Gelish French manicure mee creëren. Gelish is verkrijgbaar in heel veel verschillende kleuren en met of zonder glitter.

Gelish blijft 3 tot 4 weken perfect zitten, zonder krasjes, zonder dof te worden en zonder af te brokkelen. Gelish is namelijk erg flexibel en duurzaam. Je leert hoe je de nagels met Gelish kunt bijwerken en hoe je de Gelish professioneel kunt verwijderen. Veel nagelstylisten zien nu al dat Gelish nagels een belangrijke aanvulling aan het worden is van hun dienstenpakket, naast de traditionele gel- en acrylnagels.

Inhoud:

- Theoretische toelichting van producten, voordelen en toepassingsmogelijkheden
- Manicureles (voorbereiding op applicatie van het product)
- Full Color
- Bijwerking van een Gelish nagel + French Manicure
- Verwijderen van de producten
- Een nagel extra stevigheid geven
- Hoe een tip/sjabloon met Gelish verwerken & reparaties uitvoeren
- Gelish design (simpele Nail Art designs)
- Nail Art technieken: striping, dotting, werken met stickertjes en steentjes. foil-techniek, ...


Lesmaterialen:

Je hoeft zelf géén materialenpakket aan te kopen om aan deze opleiding te kunnen deelnemen! Je mag alle materialen en producten gratis gebruiken binnen onze lessen.

Kostprijs:

€ 265 (+ € 30 verbruikskosten)


Subsidies:

KMO-portefeuille: Ja
(Elke Vlaamse zelfstandige kan jaarlijks tot €2500 subsidie aanvragen. Meer informatie)

Opleidingscheques: Nee


Inbegrepen: Schriftelijke cursus.

Certificaat voorzien na afloop: Ja.

Indeling:
2 dagen (10u tot 17u).

HASSELT (LIMBURG)

opleidingslocatie HasseltWellness Academie
Heidestraat 6B
3500 Hasselt

AMSTERDAM (NOORD-HOLLAND)

opleidingslocatie AmsterdamWellness Academie
Naritaweg 12
1043 BZ Amsterdam
Nederland