Beschrijving:

Wie zei weer: "een weg gedragen door klank is een weg naar het Zijn"? Klanken laten ons ontspannen, laten ons onszelf ontmoeten, zetten in ons diepste Zijn dingen in beweging. Klanken zijn een verwenning voor geest en lichaam. Met een klankmassage ligconcert zorgen de subtiele klanken voor een harmoniserende werking op het lichaam. Door deze diepe ontspanning worden blokkades en spanningen losgelaten, kom je weer in je evenwicht en zodoende ook sterker in kracht. Liggend en in de juiste sfeer zorgt de zachte, relaxerende verlichting dat de buitenwereld gedurende 1 à 2 uur ver weg is. Steeds wordt het een nieuwe beleving, telkens weer.

Akoestische instrumenten zoals o.a. klankschalen, gongs, energy chimes, kuta wapa, tingha's zijn de instrumenten die worden gebruikt tijdens het klankmassage ligconcert.


Inhoud:

In het eerste deel van de cursus ondergaan we een klankmassage. Na afloop nemen we tijd om de ervaringen te delen. In de tweede fase verkennen en bestuderen we de gebruikte instrumenten en leren we de diverse speeltechnieken en scenario's aan om een ontspannend klankbad te creëren.

Kostprijs: € 145


Subsidies:

KMO-portefeuille: Ja
(Elke Vlaamse zelfstandige kan jaarlijks tot €2500 subsidie aanvragen. Meer informatie)

Opleidingscheques: Nee


Inbegrepen: Schriftelijke cursus.

Certificaat voorzien na afloop: Ja.

Accreditatie Nederland:
Deze cursus is in Nederland geaccrediteerd door het BATC als bijscholing op HBO-niveau. Nederlandse cursisten aangesloten bij BATC kunnen met deze cursus studiepunten verdienen.

Indeling:
1 dag van 10u tot 17u.