Beschrijving:

De geschiedenis van NLP gaat terug tot in de jaren ’70 van de vorige eeuw toen deze bijzondere methode voor coaching en communicatie door John Grinder en Richard Bandler werd ontwikkeld in de Verenigde Staten aan de Universiteit van California. Ze onderzochten de communicatiepatronen, het gedrag en de vaardigheden van succesvolle therapeuten en hebben deze uitgewerkt tot een methode voor persoonlijke ontwikkeling.

Kort gezegd is NLP een methode voor persoonlijke ontwikkeling waarin communicatie en gedragsverandering centraal staan. We gaan de bewuste en onbewuste binnenwereld van gedrag bestuderen. De volgende vraag is hierbij heel belangrijk: hoe reageer je door middel van communicatie en gedrag op wat je waarneemt? Een belangrijk grondbeginsel van neurolinguïstisch programmeren is dat je je bewust wordt van het feit dat je zelf veel invloed hebt op het succes en het geluk in je leven.

Je krijgt tijdens deze cursus krachtige handvaten aangereikt die je helpen om meer grip op je leven te krijgen en leer je hoe je naar andere de basisbegrippen kan overbrengen. Je gaat aan de slag met het uitvoeren van praktijkopdrachten om je de NLP-technieken snel onder de knie te krijgen.

De basiscursus NLP wordt gegeven door een erkende NLP docent met veel ervaring in de praktijk.

Kostprijs: € 260


Subsidies:

KMO-portefeuille: Ja
(Elke Vlaamse zelfstandige kan jaarlijks tot €2500 subsidie aanvragen. Meer informatie)

Opleidingscheques: Nee


Inbegrepen: Schriftelijke cursus.

Certificaat voorzien na afloop: Ja.

Indeling:
2 dagen (= 1 weekend) (10u tot 17u)