Beschrijving:

De opleiding Nagelstyliste is gericht tot personen die zich aangetrokken voelen tot de bloeiende sector van nagelstyling.

Mooie nagels zijn altijd gegeerd geweest, en de laatste jaren worden mooi afgewerkte kunstnagels steeds populairder. Ook Nailart, waarbij nagels worden omgetoverd tot ware pareltjes, is aan een grote opmars bezig.

Vakbekwame en ervaren nagelstylisten hebben altijd werk. Klanten dienen immers elke drie à vier weken terug te komen voor het opvullen en bijwerken van de nagels. Hierdoor ontstaat al vrij snel een vaste klantenkring, wat veel voldoening geeft. Aangezien je je tijd flexibel kan indelen, is een carriëre in nagelstyling perfect te combineren met een gezin of andere werkzaamheden. Je kan zelfstandig werken vanuit je eigen woning, of tewerkgesteld worden in een schoonheidsinstituut, beautyfarm, sauna of zonnecentrum.

Nagelstyling is een creatief en leuk vak met vele sociale contacten. Naast de mooie verdienste kan je middels een lage investering, een extra rendement halen uit de verkoop van aanverwante producten.

Je krijgt les van een echte vakspecialiste met jaren ervaring op het gebied van nagelstyling.


Modules:

- Nagelstyling Gelnagels

- Nagelstyling voor gevorderden

Je volgt de modules naargelang je eigen agenda en op jouw eigen tempo. Je kan deze
opleiding afronden op korte termijn of je kan er ook meerdere maanden over doen. Hier
ben je vrij in. Zodra je de modules hebt afgerond, kan je het diploma Nagelstyliste aanvragen. Er is geen apart examen. Er is binnen de lessen wel een test voorzien. Wij verifiëren dan ook bij de docent of je de modules succesvol hebt afgerond.


Lesmaterialen:

Je hoeft zelf géén materialenpakket aan te kopen om aan deze opleiding te kunnen deelnemen! Je mag alle materialen gratis gebruiken binnen onze lessen. Hierdoor bespaar je al meteen € 200 tot € 600 door bij ons je opleiding te volgen! Tijdens de lessen leer je ook hoe je materialen dient te onderhouden en hygiënisch te reinigen. Je betaalt enkel een kleine bijdrage van € 80 voor het verbruik van de producten tijdens de lessen.

Studiebelasting: Deze opleiding omvat 28 contacturen en circa 30 studie-uren.

Kostprijs: € 545


Subsidies:

KMO-portefeuille: Ja
(Elke Vlaamse zelfstandige kan jaarlijks tot €2500 subsidie aanvragen. Meer informatie)

Opleidingscheques: Nee


Inbegrepen: Schriftelijke cursus.

Diploma voorzien na afloop: Ja.