Beschrijving:

In deze prachtige massagevorm werk je als massagebeoefenaar hoofdzakelijk met de voorarmen en ellebogen, en behandel je het volledige lichaam. Je voert als het ware een
dansritueel uit op het lichaam van je cliënt. De massagetechnieken weerspiegelen de ritmes en bewegingen van sprankelende watervallen en rustgevende oceaangolven.

De Samudra massage is eveneens een erg leuke vorm van bindweefselmassage, aangezien de lichaambelasting voor de therapeut wordt opgevangen door de bewegingen
van de voeten & bekken, gebaseerd op de leer van Tai Chi. Hierdoor ervaart de therapeut geen typische kwaaltjes die vaak voorkomen bij een andere vorm van bindweefselmassage.
In deze cursus leer je erg efficiënt werken met lichamelijk weinig moeite. Door de samenwerking van het bekken, de voeten en de armen wordt het volledige lichaam gebruikt
in de beoefening van deze massage, wat prachtige en sierlijke bewegingen oplevert. De bewegingen lijken erg zacht maar hebben desondanks een erg diepe werking.

De Samudra massage haalt haar inspiratie uit de vele Lomi Lomi (Hawaiiaanse) massagevormen, met een toevoeging van oosterse bewegingsleer.

Kostprijs: € 265


Subsidies:

KMO-portefeuille: Ja
(Elke Vlaamse zelfstandige kan jaarlijks tot €2500 subsidie aanvragen. Meer informatie)

Opleidingscheques: Nee


Inbegrepen: Schriftelijke cursus.

Certificaat voorzien na afloop: Ja.

Accreditatie Nederland:
Deze cursus is in Nederland geaccrediteerd door het BATC als bijscholing op HBO-niveau. Nederlandse cursisten aangesloten bij BATC kunnen met deze cursus studiepunten verdienen.

Indeling:
2 dagen (= 1 weekend) van 10u tot 17u.

Gerelateerde blogberichten:

Niet alleen goed maar super goed.- L. Beckers

Prima docent! Erg betrokken!- M. V.D. Muren

Heel aangename persoonlijkheid! Meer dan gedreven.- C. Driesen

HASSELT (LIMBURG)

opleidingslocatie HasseltWellness Academie
Heidestraat 6B
3500 Hasselt