Beschrijving:

Sveltessa afslankingsmassage is een nieuwe niet-chirurgische behandeling om via massage af te slanken. Door middel van verschillende massagetechnieken wordt cellulitis aangepakt zodat de huid strakker wordt. Deze massagevorm valt onder de schoonheidsbevorderende massages.

Het grootste verschil tussen Sveltessa afslankingsmassage en andere traditionele afslankingsmassages, is dat bij de Sveltessa massage, -naast de eigenlijke massagetechnieken-, tevens gebruik gemaakt wordt van cuppingtechnieken. Deze methode, ontwikkeld door de Wellness Academie, zorgt ervoor dat de behandeling veel diepgaande werkt dan de traditionele methodes.

Sveltessa afslankingsmassage kun je zien als een alternatief van de bekende liposuctie. Door de stevige en diepe massagetechniek wordt de huid mooier en neemt de omvang van het lichaam af. Een positieve bijwerking is dat men zich na een Sveltessa behandeling verkwikt voelt en een positiever zelfbeeld krijgt. Sveltessa afslankingsmassage verwijdert bovendien toxines, wat resulteert in meer energie en een verhoogd gevoel van welzijn. Een Sveltessa behandeling helpt het lichaam te reinigen van gifstoffen en opgehoopt vocht. De massage kan op vrijwel elke gezonde persoon toegepast worden. Men valt met Sveltessa niet af in kilos, maar men verliest gegarandeerd centimeters in omvang.

Wat zijn de resultaten?
Hoewel de resultaten variëren, kan men uitgaan van een gemiddeld omvangverlies van 12,5 cm. De meeste dames merken dat zij één tot twee kledingmaten verliezen zonder gewichtsverlies. Je kan je klanten meten en eventueel fotograferen alvorens je met een programma begint en dit met intervallen herhalen om de vooruitgang te volgen. De resultaten zijn niet onmiddellijk na 1 sessie zichtbaar. Na ongeveer 10 sessies is de verandering van het lichaam van jeklant duidelijk zichtbaar.


Inhoud:

In de cursus wordt gewerkt met 2 belangrijke doelgebieden:
Zone 1: de dijen, billen en de buik. Dit is het meest gevraagde gebied, aangezien de meeste cellulitis zich hier concentreert.
Zone 2: de rug, armen, borst en taille.

Kostprijs: € 280


Subsidies:

KMO-portefeuille: Ja
(Elke Vlaamse zelfstandige kan jaarlijks tot €2500 subsidie aanvragen. Meer informatie)

Opleidingscheques: Nee


Inbegrepen: Schriftelijke cursus & cuppingset.

Certificaat voorzien na afloop: Ja.

Indeling:
2 dagen (= 1 weekend) van 10u tot 17u.