Beschrijving:

Tenenlezen is een kennissysteem dat het mogelijk maakt iemands karakter, persoonlijkheid en gedrag te analyseren door de tenen te interpreteren. Het echtpaar Somogyi ontdekte 15 jaar geleden de techniek van het tenenlezen.

De tenen worden gelezen aan de hand van de vorm en de stand van de tenen. Deze veranderen voortdurend naargelang je zelf verandert. Je tenen weerspiegelen immers jezelf en hoe je ervoor staat. Een tenenlezer observeert en stelt vervolgens de sterke en zwakkere kanten van iemands persoonlijkheid en karakter vast. Hij/zij kan zichzelf en andere personen inzicht geven in hun persoon, karakter, bezigheden, kwaliteiten, gezondheid en relaties.

Wie laat zijn/haar tenen zoal lezen en waarom?
Door het laten lezen van je tenen kan je evenwicht brengen in je doen en laten, door te achterhalen waar je sterke punten zitten of waar het schoentje wringt. Eenieder wie hier nieuwsgierig naar is, heeft baat bij een sessie tenenlezen.

Voor studenten die twijfelen omtrent hun beroepskeuze, kan een sessie tenen lezen inzicht geven. Verzorgers, bvb. in de gehandicaptenzorg, kunnen inzicht krijgen in wat geestelijk gehandicapten kennen, kunnen of willen. Ook babyteentjes kunnen gelezen worden, zodat de ouders op voorhand weten met welke karaktereigenschappen van hun kindje zij rekening kunnen houden bij de opvoeding.

Deze cursus is vooral interessant als aanvulling voor voetreflexologen, massage-therapeuten, natuurgeneeskundige, podologen en pedicures.

Inhoud:

- Herkennen van de verschillende vormen & standen van de tenen + uitleg overbrengen
naar de klanten toe.
- Herkennen van de nageltheorie en omzetten in de FuDaRe tenen lichaamstaal.
- Herkennen van allerlei voetkwalen en omzetten in de FuDaRe tenen lichaamstaal.
- Psychologische benadering naar de klant.
- Hoe je vraagtekens kan omzetten in uitroeptekens.

Deze cursus is erkend door FuDaRe.

Kostprijs: € 265


Subsidies:

KMO-portefeuille: Ja
(Elke Vlaamse zelfstandige kan jaarlijks tot €2500 subsidie aanvragen. Meer informatie)

Opleidingscheques: Nee


Inbegrepen: Schriftelijke cursus.


Certificaat voorzien na afloop:
Ja.

Indeling:
2 dagen (= 1 weekend) van 10u tot 17u.