Beschrijving:

Iedereen kent het gevoel van loodzware benen te hebben. Dit gevoel ontstaat bv. na een hele dag staan, tijdens een vliegtuigreis, tijdens de zwangerschap, bij heel warm weer,... Onze voeten dragen ons elke dag, jaar in jaar uit, en we besteden er zo weinig aandacht aan.

Weinig mensen zijn zich bewust van het belang van hun voeten en benen voor hun gezondheid en genezing, en de heilzame werking die massage hierop heeft. De Thaise voet - en onderbeenmassage is een ontspannende en energetische massage die zich niet enkel richt op de voeten, maar ook op de benen tot en met de knie.

De massage combineert op unieke wijze een meridiaan- en reflexzonetherapie, die er voor zorgen dat oa. de organen, zenuwstelsel, lymfesysteem en hormoonstelsel gestimuleerd worden. Omdat je voeten in feite de spiegel van je lichaam vormen, wordt eigenlijk je hele lichaam verwend!

Kortom, een Thaise voetmassage activeert het natuurlijk genezingsproces, de doorbloeding en de energiedoorstroming van het hele lichaam. Na afloop zal de ontvanger werkelijk op wolkjes lopen.

Inhoud:

In drie dagen leer je deze verrassende massage van voet en onderbeen aan. Tijdens deze cursus leer je een groot aantal massagetechnieken die gedeeltelijk uitgevoerd worden met een speciaal massagestokje.

In tegenstelling tot de Thaise lichaamsmassage wordt er gebruik gemaakt van een aromatische massagecreme, die voor een bijkomend verfrissend en vitaliserend effect zorgt. Na de nodige oefening zal je in staat zijn om een één uur durende voet- en onderbeenmassage te geven die zorgt voor lekker lichte benen bij de ontvanger.

Deze massage is voor iedereen toegankelijk, en is bovendien een uitstekende aanvulling voor mensen die al ervaring hebben met voetreflexologie, ontspannende massage of Thaise lichaamsmassage.

Naast de uitgebreide syllabus zal je bij het begin van de cursus eveneens het massagestokje en de aromatische massagecreme ontvangen.

Kostprijs: € 365


Subsidies:

KMO-portefeuille: Ja
(Elke Vlaamse zelfstandige kan jaarlijks tot €2500 subsidie aanvragen. Meer informatie)

Opleidingscheques: Nee


Certificaat voorzien na afloop: Ja.

Accreditatie Nederland:
Deze cursus is in Nederland geaccrediteerd door het BATC als bijscholing op HBO-niveau. Nederlandse cursisten aangesloten bij BATC kunnen met deze cursus studiepunten verdienen.

Indelingen:
3 dagen van 10u tot 17u.