De meest opmerkelijke wimperverlengingen

Make-Up — 5 april 5:26 pm
De meest opmerkelijke wimperverlengingen

Als je een keer echt iets opvallends wil doen, dan is alleen oogmake-up misschien niet toereikend. Het kan en mag steeds uitbundiger en gekker. Laat je maar eens inspireren door de nieuwste trends op het gebied van wimperverlengingen, waarmee je een extravagante look kunt creëren. Hier vind je een overzicht van de meest opmerkelijke wimperverlengingen van het moment.

Afgekeken bij de natuur

Verschillende make-up artiesten hebben afgekeken bij de natuur. Zo liet het Japanse bedrijf Shu Uemura zich inspireren door vogelveren en bracht prachtige verenwimpers op de markt. Of wat dacht je van wimpers gemaakt van kromme en gebogen vliegenpootjes? Dit excentrieke idee kwam van de make-up artiest Jessica Harrison. Maar ook de planten- en bloemenwereld leverden genoeg inspiratie op. Zo ontwikkelde Troy Jensen bijvoorbeeld wimpers van zonnebloemblaadjes.

Licht in het donker

LED-Wimpers

Een andere sprankelende trend afkomstig uit Azië zijn LED-wimpers. Dit idee is gebaseerd op het feit dat in de huidige samenleving niemand meer zonder technologie kan leven. Bluetooth oortje, koptelefoon, mobiele telefoon, mp3 spelers en waarom dan geen LED-wimpers? Wordt elektronische make-up de nieuwe trend? De LED-wimpers zijn in ieder geval al razend populair. Ook UV-wimpers zijn helemaal in de mode. Deze wimpers vallen op tijdens een avondje uit in de discotheek, omdat ze licht geven in ultraviolet licht of in black light.

Futuristische uitstraling
Neo Reflector wimpers
Ben je op zoek naar een opvallende futuristische uitstraling, dan bieden de indrukwekkende Neo Reflector wimpers van Shu Uemura de beste oplossing. Dit zijn grote wimpers in een driedimensionaal ontwerp met zilverkleurige en maanvormige pailletten die voor een reflecterend effect zorgen. Een grote fan van deze opmerkelijke wimperverlenging is niemand minder dan Lady Gaga.

Creatieve inslag met paperclips
Paperclip wimpers
De paperclip is ooit uitgevonden in Noorwegen. Dat zoiets kleins een miljoenenuitvinding zou worden had niemand kunnen voorzien. Tegenwoordig hebben al velen zich laten inspireren door dit kleine gebruiksvoorwerp, waaronder het modeontwerpers koppel Victor & Rolf, die de paperclipwimpers introduceerde. Het bijzondere aan deze wimpers is dat ze op het eerste gezicht lijken op normale wimperverlengingen maar alleen als je goed kijkt, zie je dat de wimpers de vorm van paperclips hebben.

Reacties

Tags: ,

0 Berichten

Ben jij de eerste die een reactie achterlaat?

Reageren

You must be logged in to post a comment.

Copyright 2020 -- Alternative VZW - Heidestraat 6B, 3500 Hasselt, Alle rechten voorbehouden