Tips voor bijscholingen voor bruidsvisagisten

Make-Up — 24 januari 8:00 am
Tips voor bijscholingen voor bruidsvisagisten

Een geliefde discipline binnen de visagiewereld is bruidsvisagie. Er zijn heel wat visagisten die hier hun specialisatie van maken. Het is een fantastische ervaring om steeds weer elk bruidje er prachtig uit te laten zien met make-up op die grote dag. Ook binnen onze Opleiding Visagiste besteden we aandacht aan bruidsvisagie met tips voor mooie looks voor op deze speciale gelegenheid. Wist je dat je bij Wellness Academie ook cursussen kunt volgen, die ideaal zijn als bijscholingen voor bruidsvisagisten? We zetten hier enkele van deze cursussen voor je in de kijker!

1. Cursus Wimperextensions

Dit is een cursus die bruidsvisagisten niet mogen missen. Als je nagaat wat het allerbelangrijkste is voor een oogverblindende oogopslag, dan zijn het wel volle en mooi gekrulde wimpers. Niet iedereen heeft van nature volle en lange wimpers. Heeft jouw bruidje dit ook niet, dan is het lastig om alleen met make-up een schitterende oogopslag te creëren. Het komt dan goed van pas als je de one-by-one wimpertechniek meester bent. Deze wimperextensions techniek heeft een verbluffend resultaat. Je leert het in onze Cursus Wimperextensions. Heb je de smaak te pakken, volg dan ook de Cursus 3D Wimperextensions/ Russian Volume!

2. Cursus Wimperlifting

Maar wat als je klant wimperextensions niet ziet zitten of er allergisch voor is? Dan is het handig als je haar een goed alternatief aan kan bieden, dat ook een prachtig resultaat oplevert. Dat goede alternatief vind je in een behandeling als wimperlifting, ook wel lash lifting genoemd. Dit is een betaalbare en comfortabele behandeling, waarbij met behulp van siliconen pads en een wimperlifting vloeistof de wimpers perfect in de krul worden gezet. Dit geeft een natuurlijk effect, dat zeker wel zes weken aanhoudt. In onze Cursus Wimperlifting leer je deze behandeling uitvoeren als een pro en je leert ook om de wimpers te verven. De krultang en mascara zijn daardoor enkele weken overbodig!

3. Cursus wenkbrauwen vormgeven en verven

Perfect vormgegeven wenkbrauwen geven elke bruidslook meteen iets extra’s. Wenkbrauwen shapen is een vak apart! Je moet goed weten welke haartjes je wel epileert en welke haartjes juist niet voor die intense oogopslag. Het lastige is dat dat bij iedereen anders is. In onze Cursus Wenkbrauwen Vormgeven en Verven school je je tot een professionele wenkbrauwstyliste, die raad weet met elke soort wenkbrauw. Daarnaast leer je eveneens om wenkbrauwen perfect te verven, met aandacht voor de kleur die het beste bij je klant past. Heeft het bruidje dunne wenkbrauwen? Dan bestaat daar ook een oplossing voor; wenkbrauwextensions. Onze Cursus 3D wenkbrauwextensions is dan ook een ideale bijscholing voor bruidsvisagisten.

4. Cursus Henna Brows

Blijft je klant liever ver weg van alles wat met ‘extensions’ te maken heeft? Dan kun je een klant met dunne wenkbrauwen of missende wenkbrauwhaartjes aanraden om henna brows te laten plaatsen. Met behulp van hennaverf kleur je de wenkbrauwen, waardoor ze sprekender worden. Het grote voordeel van henna brows is dat je met deze verf niet alleen de haartjes verft, maar ook de huid. Ideaal dus bij missende wenkbrauwhaartjes. Dit valt nu niet meer op. De henna blijft ongeveer twee weken op de huid zitten en zes weken op de wenkbrauwen. We leren je er graag alles over in onze Cursus Henna Brows.

5. Cursus Henna

In de cursus henna leer je onder meer om bruidshenna te plaatsen. Met deze extra dienst kun je als visagiste ook mensen met diverse culturele achtergronden van dienst zijn. Henna schilderingen worden al eeuwenlang toegepast binnen diverse culturen, onder andere binnen de Hindoeïstische, Islamitische en Joodse cultuur. We zien bovendien ook dat henna schilderingen steeds populairder zijn binnen de westerse wereld. Misschien een goed idee om je als bruidsvisagiste hierin te verdiepen? Grote kans dat je klanten enkele maanden na de bruiloft bij je terugkomen voor een mooie belly blessing met henna! Hier vind je meer informatie over onze Cursus Henna.

Schrijf je op tijd in!

Kortom, bovenstaande cursussen zijn allemaal zeer toegankelijke cursussen, waarin je tegen een betaalbare prijs en binnen korte tijd nieuwe technieken en vaardigheden leert, waarmee je het verschil kunt maken. Door als bruidsvisagiste een keur aan diensten aan te bieden, zul je je klanten nog beter van dienst kunnen zijn en elk bruidje nog meer laten stralen op haar grote dag! Schrijf je op tijd in voor de bijscholing voor bruidsvisagisten waar jouw interesse naar uitgaat! De lesgroepen zijn beperkt en daarom meestal snel vol.

Reacties

Comments are closed.

Copyright 2019 -- Alternative VZW - Heidestraat 6B, 3500 Hasselt, Alle rechten voorbehouden