Al eens aan een massageparty gedacht?

Massage & Therapieën — 12 september 7:51 pm
Al eens aan een massageparty gedacht?

Ontdek hier hoe massageparty’s je carrière als massagetherapeut een boost kunnen geven. We hebben namelijk opgemerkt dat het organiseren van massageparty’s een nieuwe trend aan het worden is onder de massagetherapeuten en niet zonder succes. Het organiseren van massageparty’s is een vernieuwende en trendy manier om potentiële klanten kennis te laten maken met jouw werk als massagetherapeut. Lees daarom hier meer over het hoe en wat van het organiseren van massageparty’s.

Massageparty ter inwijding van je carrière
Wie houdt er niet van een massage en wie houdt er niet van een leuk feestje? Het is dan ook niet verbazingwekkend dat de combinatie feest en massages veel animo heeft. Het is bijvoorbeeld een leuk idee om bij de aanvang van je carrière als professionele massagetherapeut een massageparty te organiseren voor familie en vrienden. De eerste klandizie komt over het algemeen uit je bestaande sociale netwerk. Je kunt je familieleden en vrienden bijvoorbeeld ook introducés laten meenemen.

Massageparty’s in je dienstenpakket
Misschien is het ook een goed idee om massageparty’s in je vaste dienstenpakket op te nemen? Massages zijn namelijk eenvoudig te integreren in allerlei soorten feestjes, denk aan een vrijgezellenfeest, een vriendinnenavondje, een tuinfeest of een verjaardagsfeest. Je gaat bij de mensen langs en legt ze in hun eigen vertrouwde omgeving lekker in de watten, waardoor ze meestal nog dieper kunnen ontspannen. Dat is eens een keer iets anders dan een standaard filmavondje of een eenvoudige borrel.

Geschikte massages
Geschikte massages voor een massageparty zijn korte stoelmassages, voet- en onderbeenmassages, nek/schouder/rugmassages en gezichtsmassages. Omdat je tijdens een massageparty veel mensen moet masseren is het verstandig om per persoon niet meer dan 30 minuten uit te trekken. Wanneer het om een groot feest gaat, is het verstandig om hulp van collega’s in te schakelen.

Benodigdheden
Wanneer je massageparty’s bij de mensen thuis geeft, is het belangrijk dat je over één of meerdere inklapbare massagetafels en/of over een stoel voor stoelmassages beschikt. Zorg ook altijd zelf voor schone handdoeken en massageolie. Om de massages nog beter tot hun recht te laten komen, kun je ook denken aan kaarsen, cd’s met relaxmuziek, draagbare cd-speler en eventueel etherische oliën en een aromalamp. Aan de gastheer/vrouw van het feest vraag je om een rustige kamer klaar te maken, waar plaats is voor de massagetafels en met een kamertemperatuur van ongeveer 22 ºC. In de zomer is een afgeschermde plek in de tuin ook geschikt. Laat de gastheer/vrouw aan zijn/haar gasten vragen om badkleding en een badjas mee te nemen.

Voordelen massageparty’s
Een interessant voordeel van massageparty’s is dat je via de gastheer/vrouw, die de massageparty bij jou boekt, binnen een ongedwongen sfeer in contact kunt komen met potentiële nieuwe klanten. Je potentiële klanten kunnen op een ontspannen manier jouw werk leren kennen. Daarnaast zullen de massageparty’s een leuke afwisseling vormen op je dagelijkse werk in de massagesalon, zodat je eigen werkplezier nog meer zal toenemen. Om je massageparty’s te promoten kun je bijvoorbeeld de gastheer/vrouw een gratis massage aanbieden.

Reacties

Tags: ,

0 Berichten

Ben jij de eerste die een reactie achterlaat?

Reageren

You must be logged in to post a comment.

Copyright 2019 -- Alternative VZW - Heidestraat 6B, 3500 Hasselt, Alle rechten voorbehouden