Wat zijn de nagelstyling trends in 2019?

Nagelstyling — 10 januari 8:00 am
Wat zijn de nagelstyling trends in 2019?

Het nieuwe jaar is nog maar net begonnen, maar er kunnen al duidelijk enkele nagelstyling trends gedefinieerd worden voor dit jaar. Ontdek hier hoe je in 2019 op het gebied van nagelstyling helemaal bij de tijd bent! We gaan hier in op enkele populaire trendkleuren voor het nieuwe jaar en op enkele technieken, waarmee je je nagels dit jaar extra kunt verfraaien.

 

1. Burgundy rode nagels

Deze dieprode en naar bruin neigende kleur staat prachtig op je nagels. In plaats van de klassieke rode nagels, geef je je nagelstyling look in plaats van een klassieke, een ietwat mysterieuze touch. De benaming ‘burgundy’ verwijst naar de kleur van Burgundy wijn uit de gelijknamige Franse regio. Omdat het zo’n sprekende en opvallende kleur is, heb je in principe niets anders nodig voor mooie nagels. Wil je toch liever nog net ietsje meer? Dan kunnen burgundy rode nagels ook als basis dienen voor nail art, bijvoorbeeld voor de applicatie van strass steentjes of voor motiefjes met zilveren of gouden nagellak.

2. Zwarte nagels in gotische en chique stijl

We houden het nog even bij de donkere kleuren. Zwart is weer helemaal terug als trendkleur in nagelstyling in 2019. Je kunt hier zowel dramatisch gotische als elegante chique nagels mee creëren, die geschikt zijn voor zowel een feestje als op kantoor. In plaats van eenvoudige zwarte nagels, is het in 2019 de uitdaging om met de kleur zwart te spelen en het te combineren met de juiste andere kleuren en nail art versieringen. Enkele tips:

  • Combineer zwarte gelnagels met een gouden Egyptisch motief.
  • Combineer zwarte gelnagels met zilveren steentjes ter hoogte van de nagelriem.
  • Teken kleine bubbels in kleuren als paars, blauw en geel op de zwarte basislak.
  • Wissel zwarte nagels af met bijvoorbeeld één zilveren of gouden glitternagel.

Is zwart iets te dramatisch voor jou? Dan kun je in plaats van zwart ook kleuren als aubergine groen of bordeaux rood gebruiken. Leer alles over het creëren van mooie gelnagels in onze Cursus Gelnagels Basis.

3. Tortoise shell nails

Dierenprints zijn binnen de fashion wereld erg populair. We kennen allemaal wel de kleding met tijgerprint, giraffenprint, slangenprint en dergelijke. Er is nu een nieuwe populaire dierenprint bij in de modewereld en dat is de schildpadkat print. Deze kat heeft een vacht in twee kleuren, namelijk rood(bruin) en zwart. In het Engels heet dit dier de tortoiseshell cat. We zien dat deze dierenprint ondertussen al erg populair is als nagelstyling motief. Zoek er maar eens naar op Instagram en je komt veel voorbeelden tegen. In onderstaande video leer je hoe je tortoise shell nails kunt maken:

4. Letters en logo’s

Laat je portemonnee het niet toe om accessoires als tassen en zonnebrillen te kopen van de bekende designers, dan biedt deze nieuwe nagelstyling trend de oplossing. Je laat gewoon het logo van je favoriete designer op je nagels tekenen. Daarnaast zal het in 2019 ook populair zijn om bijvoorbeeld intialen op nagels te tekenen of letters of woorden waarmee een statement wordt gemaakt. Je kunt hier leuk mee spelen door verschillende soorten lettertypen uit te proberen.

5. Nagelstyling met nagelringen

Nagelstylisten stemmen hun kunstwerkjes meestal af op de kleding en stijl van de persoon. Ook wordt de nagelstyling steeds vaker afgestemd op juwelen en accessoires als armbandjes, enkelbandjes, ringen en teenringen. Maar wist je dat er tegenwoordig ook speciale nagelringen zijn? Dit zijn knokkelringen die halverwege de vinger worden gedragen en waarvan een gedeelte tot aan of zelfs tot op de nagel reikt. Wil je alles weten over nagelstyling met gelnagels en een echte expert worden op dit vlak? Schrijf je dan in voor deze Opleiding Nagelstyling Gelnagels!

Reacties

Comments are closed.

Copyright 2019 -- Alternative VZW - Heidestraat 6B, 3500 Hasselt, Alle rechten voorbehouden