Een carrière als Schoonheidsspecialiste

Schoonheidsverzorging — 23 januari 11:22 pm
Een carrière als Schoonheidsspecialiste

Een Schoonheidsspecialiste kan iedereen er stralend en gezond uit laten zien. Voelt dit als uw roeping? Dan is een opleiding tot Schoonheidsspecialiste aan de Wellness Academie ongetwijfeld een goede start. Ontdek hier wat een carrière als Schoonheidsspecialiste u te bieden heeft.

Schoonheid en gezondheid
Wie lekker in zijn vel zit, straalt dit uit. Een bezoekje aan de Schoonheidsspecialiste kan wonderen doen. Een Schoonheidsspecialiste zorgt dat de klant als herboren de deur uitgaat door allerlei soorten schoonheidsbehandelingen uit te voeren. Droge huid, broze nagels, overtollige beharing, de Schoonheidsspecialiste weet er steeds raad mee. De Schoonheidsspecialiste zorgt ervoor dat huid en haar weer gezond worden en er stralend uitzien. Kortom; een Schoonheidsspecialiste is een allround expert op het gebied van uiterlijk en uitstraling.

Kwaliteiten van een Schoonheidsspecialiste
Beoogt u een carrière als Schoonheidsspecialiste, dan is het op de eerste plaats belangrijk dat u sociaal ingesteld bent. U beschikt over goede communicatieve en contactuele vaardigheden, zodat uw klanten zich bij u op hun gemak voelen. U denkt mee met uw klanten en ziet het als een uitdaging om keer op keer bij iedere klant in overleg de juiste
beautybehandelingen toe te passen en de juiste uitstraling te creëren. Als Schoonheidsspecialiste hoort u uiteraard ook representatief te zijn en u moet netjes kunnen werken.

Opleiding Schoonheidsspecialiste
Het beroep van Schoonheidsspecialiste is zeer afwisselend. Uw klanten komen naar u toe voor allerlei soorten behandelingen. Geen dag zal daarom hetzelfde zijn. Tijdens de Opleiding Schoonheidsspecialiste leert u uiteenlopende schoonheidsbehandelingen uit te voeren, als het verzorgen van de huid, gelaatsverzorging, visagie, manicure, pedicure,
masseren en nog veel meer. Ook leert u om te werken met allerlei soorten schoonheidsproducten als zalfjes, poeders, crèmes, cosmetica etc.

Aan de slag als Schoonheidsspecialiste
Na een opleiding tot Schoonheidsspecialiste aan de Wellness Academie kunt u als Schoonheidsspecialiste aan de slag in schoonheidssalons, beautyfarms, saunacomplexen, vakantieparken of hotels. U kunt zelfs uw eigen onderneming opstarten. Een opleiding tot Schoonheidsspecialiste is ook de ideale opleiding voor als u wilt ontdekken, waar uw kwaliteiten liggen binnen de schoonheidsbranche, zodat u zich vervolgens kunt specialiseren in de richting die u het beste ligt.

Schrijf u hier online in!
Hebt u bijzondere talenten als Visagiste of Nagelstyliste? Of bent u liever met huidverzorging en massage bezig? U ontdekt uw kwaliteiten tijdens een opleiding tot Schoonheidsspecialiste aan de Wellness Academie. Na het afronden van deze opleiding kunt u alle kanten op. Schrijf u hier in voor onze Opleiding Schoonheidsspecialiste!

Reacties

Tags: ,

0 Berichten

Ben jij de eerste die een reactie achterlaat?

Reageren

You must be logged in to post a comment.

Copyright 2019 -- Alternative VZW - Heidestraat 6B, 3500 Hasselt, Alle rechten voorbehouden