Beschrijving:

De cursus Voetreflexologie voor gevorderden is dé vervolmakingsopleiding voor wie het beroep van Voetreflexoloog op een professionele manier wenst uit te oefenen.

De Therapeutische Voetreflexologie gaat verder dan enkel en alleen spanningen opheffen, helendvermogen stimuleren en het immuunsysteem versterken. Je leert de voetzool behandelen naar aandoeningen.

Deze cursus is uniek in België door zijn directe overdracht. Onze docente is opgeleid door Dwight Byers. Dwight Byers is één van de grootste Reflexologie-leraars ter wereld. Hij groeide op als neef van Eunice Ingham (1889-1974). Eunice Ingham is op haar beurt de grondlegster van de Voetreflexzonetherapie zoals we die vandaag kennen. Dit betekent dat je behoort tot de 3de generatie studenten van Eunice Ingham en je dus kan rekenen op een zuivere overdracht.

Inhoud:

- Praktische studie van de voetreflexologie
- Reflexpunten en behandeling naar aandoeningen van het hoofd, de zintuigen, het beenderstelsel, het stelsel van hart en bloedvaten, het ademhalingsstelsel, het endocrien stelsel, het spijsverteringsstelsel, het lymfatisch systeem, de geslachtsorganen en het uitscheidingsstelsel.

Een vooropleiding Voetreflexologie volgens Dwight Byers is vereist. Klik hier voor meer informatie.

Kostprijs: € 550


Subsidies:

KMO-portefeuille: Ja
(Elke Vlaamse zelfstandige kan jaarlijks tot €2500 subsidie aanvragen. Meer informatie)

Opleidingscheques: Nee


Inbegrepen: Schriftelijke cursus.

Certificaat voorzien na afloop: Ja.

Accreditatie Nederland:
Deze cursus is in Nederland geaccrediteerd door het BATC als bijscholing op HBO-niveau. Nederlandse cursisten aangesloten bij BATC kunnen met deze cursus studiepunten verdienen.

Indeling:
4 dagen (= 2 weekends) van 10u tot 18u