• Twitter Wellness
           Academie
 • Facebook
           Wellness Academie

Wellness Academie

Wie zijn wij? En wat kunnen wij voor u doen?

Team

Je wilt een nieuwe carrière beginnen? Je dienstenpakket uitbreiden of simpelweg wat bijleren? Wij geloven dat een kwalitatieve opleiding essentieel is voor het welslagen van je doelstellingen. De Wellness- & Beautysector biedt heel wat prachtige beroepen en een nog groter aantal specialisatiemogelijkheden. Niet alleen is deze sector leuk en ontspannend, maar ook jouw klantengroep blijft alsmaar groeien. Dit biedt je de mogelijkheid om een leuke, maar eveneens succesvolle carrière uit te bouwen.

Wellness Academie is een erkend opleidingscentrum voor iedereen die zich wenst te verdiepen in de wondere wereld van Wellness & Beauty. Wij hebben een groot aanbod aan beroepsopleidingen en bijscholingen. Jaarlijks mogen wij duizenden cursisten ontvangen vanuit heel België, Nederland en ver daarbuiten. Wij staan bekend om ons opleidingsaanbod waarin kwaliteit en praktijkgerichtheid centraal staan. Met de meeste van onze opleidingen kan je zowel in dienstverband als op zelfstandige basis aan de slag.

40% korting door Opleidingscheques of KMO-portefeuille
Wellness Academie kan dankzij haar erkenningen verschillende voordelen bieden. Zo is er voor Vlaamse cursisten de mogelijkheid om te betalen met opleidingscheques (werknemers) of via een KMO-portefeuille (zelfstandigen). Hierdoor kan je tot 40% korting krijgen op het cursusbedrag. Cursisten uit Nederland hebben een belastingsvoordeel. Zij kunnen alle studiekosten boven de € 250 van hun belastingen aftrekken.

Begrijpbaar, to the point & zonder eindeloos herhalen
De meeste van onze opleidingen zijn kort maar zeer intensief, maar daarmee ook opleidingsvriendelijk voor de cursist, daar de basiskennis laagdrempelig in tijd en kostprijs is. Wanneer de cursist zijn gading vindt in de gekozen opleidingsrichting en onze school, kan deze kiezen in een modulaire vervolmaking in de gekozen richting.

Onze lessen zijn praktijkgericht waarin de theorie op een begrijpbare manier zit verweven. Sommige opleidingen vergen nog een beperkt of groter gedeelte zelfstudie ter voorbereiding op een examen. De lessen zelf zijn begrijpbaar, to the point en zonder eindeloos herhalen.

Geen bijkomende kosten aan lesmaterialen
Een opleiding vereist vaak een forse investering in lesmaterialen. Dat is niet zo bij de Wellness Academie. Je mag tijdens een groot aantal lessen vrij gebruik maken van het benodigde gereedschap van de school. In sommige gevallen vragen wij louter een kleine bijdrage om de verbruikskosten van producten tijdens de lessen te dekken (dit staat dan ook duidelijk vermeld op de website bij de cursus of opleiding). Hierdoor spaar je al snel enkele honderden euro's uit! (Uitzondering hierop is de cursus Hairextensions).

Lessen in beperkte groepen
Wellness Academie werkt steeds met een beperkt aantal cursisten per cursusreeks (vol = vol), en staat voor kwaliteit boven kwaniteit!

Bekwame docenten
Wij vinden het belangrijk dat onze studenten les krijgen van de beste docenten binnen elk vakgebied. Wij mogen heel wat grote namen in de branche tot ons docententeam rekenen. Wij achten het ook zeer belangrijk dat onze docenten zelf in de praktijk staan. Hierdoor kunnen ze, naast de leerstof, hun eigen ervaringen delen in de breedste zin van het woord.

School met een sterke reputatie
Wellness Academie geniet sinds jaren van een sterke reputatie binnen de Wellness-sector.
Met een Wellness Academie diploma kan je dus echt uitpakken naar jouw klanten of
werkgever!

Gebruik van beschermde merken
Sveltessa massage®, Samudra massage® & Massagoloog® zijn al sinds lang
geen onbekende namen meer voor het grote publiek. Deze massages en beroepstitel werden
ontwikkeld en merkgeregistreerd door Wellness Academie en kunnen m.a.w. enkel gebruikt
worden door onze cursisten met het betrokken certificaat of diploma. Hierdoor kan je genieten
van exclusiviteit.

Gratis examen
Het examen binnen de Wellness Academie is volledig gratis. Wij vragen enkel een kleine vergoeding van 30 euro voor een herexamen (uitzonderingen hierop zijn het examen tot
Shiatsu-behandelaar afgenomen door de Belgische Shiatsu Federatie en de examens afgenomen door de Centrale Examencommissie).

Persoonlijke begeleiding
Heb je achteraf nog enkele vragen over een gevolgde cursus? Dan kan je nog steeds terecht
bij de Wellness Academie voor een antwoord. Wij nemen contact op met de betrokken docent
om jouw vraag alsnog te kunnen beantwoorden!

Stage- of Jobaanbiedingen
Op regelmatige basis doen diverse schoonheidsinstituten, wellnesscentra & sportclubs
beroep op de Wellness Academie voor het vinden van geschikt personeel. Via onze nieuwsbrief
houden wij onze cursisten op de hoogte van de nieuwste stage- en jobaanbiedingen binnen
de Wellness- & Schoonheidssector!Disclaimer / Privacy    -    © Copyrighted Alternatieva VZW / Wellness Academie BV