Beschrijving:

Mooie, lange perfect gekleurde en gekrulde wimpers? Het is niet altijd mogelijk om dit met natuurlijke wimpers voor elkaar te krijgen. In dat geval bieden wimperextensions de uitkomst. Er is steeds meer vraag naar wimperextensions en dus ook naar echte professionals op dit gebied. Je leert bij ons de wimper-per-wimpermethode.

Het doel van de cursus is om je te leren hoe je elke natuurlijke wimper kunt verlengen met het aanbrengen van wimperextensions. Professioneel aangebrachte wimperextensions bieden een langdurig resultaat, zitten comfortabel en zijn goed bestand tegen water, traanvocht en zonlicht.

Naast de technieken komen er ook nog diverse andere essentiële facetten die bij dit vak komen kijken aan bod. Zo is het uiteraard ook heel belangrijk dat je een goed inzicht ontwikkelt in welke soort wimperextensions het beste bij een bepaalde natuurlijke wimper en bij de uitstraling van de individuele klant passen. Je leert dat wimperextensions verschillen voor wat betreft lengte, dikte, kleur en vorm.

Wat tijdens deze cursus ook zeker niet wordt vergeten is aandacht voor hygiënisch en veilig werken. Je leert hoe je de benodigde instrumenten correct gebruikt en hoe je ze na elke klant op de juiste manier schoonmaakt.


Kostprijs: € 260


Subsidies:

KMO-portefeuille: Ja
(Elke Vlaamse zelfstandige kan jaarlijks tot €2500 subsidie aanvragen. Meer informatie)

Opleidingscheques: Nee


Inbegrepen: Schriftelijke cursus.

Certificaat voorzien na afloop: Ja.

Indeling:
2 dagen (van 10u tot 17u)

Ik heb een heel leerrijke zondag gehad. Dank je wel!- A. Huskens

Het was zeer fijn om van zo'n docent les te krijgen.- B. De Bruyn

Zéér tevreden. Het was het opofferen van een warme zondag méér dan waard!!!- E. Engels

HASSELT (LIMBURG)

opleidingslocatie HasseltWellness Academie
Heidestraat 6B
3500 Hasselt

AMSTERDAM (NOORD-HOLLAND)

opleidingslocatie AmsterdamWellness Academie
Naritaweg 12
1043 BZ Amsterdam
Nederland